english home
 
- AH në Media
- Buletinet Mujore
- Sondazhet Javore
- Pyetje e Përgjigje
- Së Shpejti në AH
- Galeria e Fotove
- Letra nga Pacientët
- Histori Suksesi
- Informim
- E Shtuna Vital
- Publikime
- Lajme Vital
 
Pyetje & Përgjigje

A gjendeni edhe ne Kosove?

Ne Kosove do te hapet se shpejti nje spital i permasave te atij te Tiranes. Deri atehere, ju lutemi te kontaktoni ne qendren tone ne Tirane.


A bni vizita t syrit?

Po. Pr m tepr informacion lidhur me vizitat e Kliniks s Syrit kontaktoni me 042 35 75 35.


Cfare duhet te bej nese kam tension te larte?
Lutemi lexoni: Hipertensioni
Fillimi | << |  24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2016 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved!
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.