english home
 
- Anesteziologji
- Check Up
- Emergjenc
- Endokrinologji
- Gastrohepatologji
- Gjinekologji Dhe OBS
- Hematologji
- Kardiokirurgji
- Kardiologji Dhe Kardiologji Invazive
- Kirurgji E Prgjithshme
- Kirurgji Plastike
- Laborator Biokimik-Hematologjik
- Laborator Mikrobiologjik
- Mjeksi Interne
- Mjeksia Familjare
- Neonatologji
- Neurologji
- Onkologji
- ORL
- Ortopedi
- Pathologji
- Pediatri Dhe Neonatologji
- Radiologji Me Imazheri (te Avancuar)
- Reanimacion Dhe Kujdesi Inteziv
- Reumatologji
- Urologji
 
Anesteziologji → Stafi

    Dr. Ismet Jusufi

    Dr. Antigona Hasani

    Dr. Zeke Zeka Mr. Sci
Fillimi | << |  1  | >> | Fundi
 
 
 

Copyright © 2008-2016 - American Hospital Sh. a. - Spitali Amerikan. All rights reserved!
Përmbajtja është autentike dhe pronë e Spitalit Amerikan. Ndalohet riprodhimi, përdorimi apo shpërndarja e pa autorizuar e materialeve.